Биохакерство!

Биохакерство може да звучи налудничаво, но въобще не е лудост. Това означава, че се увеличава потенциалът на лицето и лицето и се проверява дали е най-добрата версия на себе си. Биохакерите използват систематично подход към своето тяло, използвайки различни методики, за да извлечете максимума от своите умове, тела и животни.

Първоначално първоначално извлечен от Дейв Асистент, технологичен доставчик с наднормено тегло от Силициевата долина, който е искал да подобри живота си. Самият биохакер Дейв е създател на Bulletproof Coffee, автор на Bulletproof Diet и човек, който има най-голямата подкаст в категорията здравето на iTunes.

Мислете за биохакерството по този начин. Защо хора пият кафе сутрин? За да се събудят, да се разсънят и се сесъдоточат върху предстоящия ден. Защо хора слушат бавен джаз или лек рок вместо пулсиращо техно? За да се отпуснат, да релаксират или да заспят. Биохакерите са наясно с това, което не е необходимо, кои са тези, които желаят да получат, и които трябва да получат огромно влияние върху начина, по който се чувствате, държите или действате. Фокусът им е върху промяната на тези неща, за да се постигне по-добри резултати, а именно:

• ясната на ума
• повече енергия и фокус

по-добра памет за оптимално представяне в работата и спорта
• по-дълъг и по здравословен живот

Хипербарната кислородна терапия (ХБОТ) е единствената от биохива, която се използва и широко използвана от тези, които искат да оптимизират своята биология и се здрави, силни и живеят по-дълго. Това е начин да се даде на тялото и повече кислород, който се получава от въздуха.

Защо кислородът е толкова добър за вас?

ХБОТ е проста, неинвазивна и безболезнена процедура, при която пациентът се присъединява към самостоятелната камера. Вътрете те вдишат чист кислород до 2 пъти над нормалното атмосферно налягане. Условието за повишаване на капацитета на кръвта и прехвърлянето на киселините трябва да бъде повишено до 10-15 пъти повече кислород от нормално.

Биохакерите виждат ХБОТ като начин за „надграждане” на тялото и ума.

Светът на спорта и биохистерата се възприема от хипербарната кислородна терапия като безценен ресурс за живота на живота.

Терапия против стареене

Всички искаме да видя и да се чувствам млади хора, които могат да се седат по-дълги. Много хора се опитат да постигнат това със здравословно хранене, повече упражнения и сън. Съществуват и такива, които съдържат годишни хранителни добавки, различни устройства и козметична хирургия. Хипербарната кислородна терапия се използва широко за борбата срещу стареното.
И така, как хипербарен кислород забавя стареенето?
Допълнителенният кислород, осигурен от хипербарна кислородна терапия (ХБОТ), има потенциал да:

• повишение на АТФ в тялото, като например за тази цел, увеличаване на енергийния ресурс и стимулиране на възстановяването на околната среда
• увеличаване на растежа на английски клетки и възстановяване на английски език
• намаляване на възвръщаемостта и възвръщането на
разходите; на английски антивирусни и антибиотични способности, бели кръвни клетки или
подобна неврологична функция и бистротата на ума

Подобряването на спортните постижения

Разпределяне, ограничаване и освобождаване от задължението за уведомяване за резултатите от тях. Изпълнителни директори, мениджъри и доставчици за концентрация, памет и бистрота, както и за работа на работоспособността им. И биохакеритет всички видове техники, за да максимизират своя потенциал и да извлекат максимума от своето тяло и ум.

Да се ​​приеме много форми, всеобхватната концепция за възможността за външна работа. Става дума за стремеж да си по-добър в това, което правиш.

Хипербарната кислородна терапия (ХБОТ) е достъпна до 10-15 пъти повече кислород от нормалното и е добре познат метод за повишаване на производителността сред спортистите. А) някои конкретни примери за това, което се работи и за: \ t

• Резултатите от спорта са ограничени от количеството енергия, което е произведено. ХБОТ спомага за повишаване на енергийната стойност и за бързо възстановяване на умората чрез увеличаване на количеството на аденозин трифосфат (АТФ) в организма. АТФ е батерията на тялото, молекулата, която поддържа всичко.
• Травми, болести и общо намалено физическо здраве също ограничава работата на спортиста. ХБОТ ускорява възстановяването на тъканите, като се ускорява растежът на нови кръвоносни съдове. С други думи, ХБОТ помага за способността на тялото да се лекува.
• Работата на ръководителите и служителите е ограничена от липса на съседка, лоша концентрация и „мозъчна мъгла“.Намаляване на мозъка с много повече кислород, натрупване в нормално състояние, оптимизиране на способността, като се има предвид възможността за по-голяма яснота и фокус, по-добра памет и подобрена работа в бизнеса.
• Потребители на ХБОТ съобщават, че се чувстват подмладени, освежини и готови да дават света, което е доказателство за силата на кислорода.

Спортните звездизу ХБОТ

Много професионални спорове откриват ХБОТ, за да намалят времето за възстановяване от травми, да се подобри и да се повиши ефективността на терена. Вземете Руни Използвайте ХБОТ, за да ускорите засвидетелствуването на световното първенство по футбол. Използване на хипербарна кислородна терапия е често срещана практика и за суперзвезда от НФЛ като Стив Уедърфорд, за да се подобри физическата си форма и да се възроди лечението на всякакви наранявания по време на игра. Ако, ако сте професионален футболист, спортист, танцьор, фитнес фен, биохинер, директор, мениджър или предприемач и търси за повишаване на ефективността, вижте какво може да направи хипербарната кислородна терапия за вас.